Noored panid unistused postkasti

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõmeru valla noortekeskuste noored kujundasid vanadest lambikuplitest omanäolised postkastid ning asusid unistusi postitama.
Sõmeru valla noortekeskuste noored kujundasid vanadest lambikuplitest omanäolised postkastid ning asusid unistusi postitama. Foto: Piret Laidroo

Mis on su elu eesmärk? Mida sa saavutada tahad? Nendele küsimustele vastuse leidmine paneb mõneks ajaks kukalt kratsima. Aga kui küsida, millest sa unistad, hakkavad pildid unistustest palju kiiremini silme ees jooksma.

Sellest lähtus ka Sõmeru valla noorsootööspetsialist Piret Laidroo, kui hakkas nuputama, kuidas noorte huvid ja soovid teada saada.

Nii jagas ta valla igasse noortekeskusesse, ja neid on muide viis, ühe vandaalide käes kannatanud vana lambikupli, mis tänavale enam ei sobinud. Sellest tuli lastel kujundada omaenda äranägemise järgi unistuste postkast. Kes kasutas lõnga, kes paberit, kes värvi, aga viis eriilmelist postkasti said Uhtna, Roodevälja, Ubja, Vaeküla ja Sõmeru noortekeskuses paika ja projekt pealkirjaks “Unistuste postkast”.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles