Lili Lillepea: “Minu elu peaeesmärk on kasvatada oma lapsi”

Toomas Herm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valves olles kolib Lili Lillepea sündmuse puhul kodus kööki, põhitöövahenditeks sülearvuti, raadiosaatja ja mobiiltelefon, ja hakkab infot koguma ning meediakanalitele edastama.
Valves olles kolib Lili Lillepea sündmuse puhul kodus kööki, põhitöövahenditeks sülearvuti, raadiosaatja ja mobiiltelefon, ja hakkab infot koguma ning meediakanalitele edastama. Foto: Meelis Meilbaum

Ida päästekeskuse avalike suhete juht Lili Lillepea (31) peab oma seni elatud aastaid seikluseks, milles on teda rasketel hetkedel keegi nähtamatu kaitsnud.

Lili Lillepea lapsepõlv möödus Sõmerul. Sealt võttis ta kaasa maagilise sõna “õigus”. Kord sõitis ta emaga Rakveres mööda tollasest Lääne-Viru maakohtu hoonest ja teatas, et selles majas tahab ta töötada.

Pärast Aluvere põhikooli lõpetamist üritas neiu minna õppima Rakvere reaalgümnaasiumi majandusklassi, kuid ei saanud. Pääses aga just avatud teatri- ja ajakirjanduskallakuga klassi. Ise peab ta seda nähtamatu suunaja teeneks, sest uues klassis sai teha asju, mida näiteks kaasõpilased majandusklassist teha ei saanud. “See tõmbas pingeid maha,” sõnas Lili Lillepea ja selgitas, et majanduskallakuga klassi õpilased konutasid kogu aeg ühes ruumis, kuid õpetaja Tiina Kippeli käe all sai ta suisa ise lavastada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles