Kullamäe õudusunenägu sai teoks, Ross paugutas 41 silma ja vedas Tarva võidule

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarvas vastamisi Tartu Rockiga.
Tarvas vastamisi Tartu Rockiga. Foto: Margus Ansu / Postimees

Korvpalliklubi Rakvere Tarvas alistas täna õhtul ülipõnevas poolfinaalseeria esimese kohtumises teisel lisaajal 84:81 TÜ/Rocki.

Mängueelses intervjuus rääkis Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe, et ei tahaks seda näha, et Ross jälle üle 30 punkti viskab. Nüüd Tabas Tarva viskekahur hoopis 41 silma.

Esimesel veerandajal teenis üks Tarva põhimees, Reinar Hallik juba oma kolmanda vea. Esimese veerandaja lõpetas Juris Umbraško pealtpanek, kuid tartlased juhtisid siiski seisul 18:14.

Teisel veerandajal suurendas Rock aegamisi oma edu. Poolaja vaheajale minnes edestas platsiperemees Tarvast 38:32.

Kolmandal veerandajal viisid leegionärid Tarva juhtima ning enne viimast veerandit seisid tablool numbrid 53:47 rakverlaste poolt vaadatuna.

Kui normaalaja lõpuni oli jäänud vähem kui minut, viigistas Tanel Soku tabav vise mänguseisu (62:62) ning kohtumine läks lisaajale, mis samuti veel võitjat ei selgitanud (67:67).

Teisel lisaajal õnnestus Tarva palluritel siiski oma paremus maksma panna.

Võitjameeskonnast osutusid resultatiivseimaks üleplatsimehena 41 silma toonud Brandis Raley-Ross. Juris Umbraško toetas teda 17 punktiga.

Tarlaste suurimad skooritegiad olid Janar Talts 18 ja Tanel Sokk 13 punktiga.

Tarvas ja Rock asuvad taas vastamisi kolmapäeval Kastan Arenal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles