Rakveres korrastatakse endist lihakombinaadi ala ja Soolikoja kallast

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soolikaoja.
Soolikaoja. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Rakvere linnavalitsus ühineb üle-eestilise talgude kampaaniaga „Teeme Ära 2015“. Sel aastal panustatakse piirkondadesse, mis on murelapsed olnud juba pikemat aega.

Linnaaednik Kärt-Mari Paju keskendub sel aastal endisele lihakombinaadi alale, mis riivab juba pikemat aega lähikondsete inimeste ilumeelt. Rakvere Ehituse ABC kõrvale jäävalt alalt püütakse talguliste abiga kokku koguda lendprügi, mis seejärel antakse üle Lääne-Viru Jäätmekeskusele. Eesmärk on saada pilt nii palju puhtamaks, et värviline plastik-kile-paber ja vedelev taara esimesel pilgul kohe silma ei torkaks. Tegemist ei ole küll linna alaga, kuid appitulek hädalistele ongi talgute üheks õilsaks eesmärgiks.

Keskkonnaspetsialist Getter Renel läheb aga talgulistega linnametsa piirile Lepiku ja Mäe tänavat ühendava silla alt läbi looklevat Soolikaoja kallast korrastama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles