Tapa Linna Orkester pidutses sünnipäeva puhul koos rahvaga

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tapa Linna Orkester andis reedel 15. sünnipäeva puhul kohalikus kultuurikojas meeleoluka kontserdi, mis rahva poolt südamlikult vastu võeti.

Orkestris lööb kaasa 27 mängijat, pillidest on esindatud flööt, klarnet, fogott, saksofon, metsasarv, trompet, tromboon, eufoonium, tuuba, basskitarr ning löökpillid.

Orkestri dirigendiks on Priit Rusalepp.

Kontserdil kõlas muusikat nii kodu kui välismaistelt autoritelt. Üles astusid ka Kose Kiriku Pasunakoor ning TLO Jam Band.

TLO Jam Band on Tapa Linna Orkestri liikmetest koosnev ansambel, kus enamik on jäänud oma instrumendi juurde, aga osa mängijaid on positsiooni vahetanud. Metsasarvemängija laulab, klarnetistist saab kitarrist ja dirigent võtab kätte trompeti.

Tapa Linna Orkestri sõpruskollektiivi Kose Kiriku Pasunakoori mängijad on esindatud ka Tapa Linna Orkestris, seitsmest pasunakoori liikmest neli võtab aktiivselt osa TLO tööst.

Tapa Linna Orkester kasvas välja Tapa Tuletõrjeühingu ja Tapa Autobaas nr. 21 orkestritest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles