Linna mänguväljakute tase on kõikuv

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmeaastane Eva-Lotta ja kümnekuune Evar käivad sageli mänguväljakutel. Laste ema Mirjam valib külastamiseks siiski alati paremas korras olevad väljakud.
Kolmeaastane Eva-Lotta ja kümnekuune Evar käivad sageli mänguväljakutel. Laste ema Mirjam valib külastamiseks siiski alati paremas korras olevad väljakud. Foto: Marianne Loorents

Rakvere mänguväljakud on talve suuremate kadudeta üle elanud ning valmis lapsi mängima võtma. Lastevanemate sõnul on üks paremaid väljakuid Ausambamäel ning kõige kurvemas seisus Rahvaaia oma.

Kolmeaastane Eva-Lotta ja ta kümnekuune vend Evar ning kahe ja poole aastane Uku askeldavad oma emadega tihti Rakvere mänguväljakutel. Sealt leiavad nad endale ka uusi sõpru ja emad tutvuvad omakorda teiste emadega ning puhuti jõuavad liivakastitutvused sinnamaani, et lepitakse kokku uusi aegu, mil mänguväljakutel kokku saada.

Eva-Lotta ja Evari ema Mirjam ütleb, et üldiselt on mänguväljakud korras ja ta laseb oma lastel südamerahuga avalikes liivakastides mängida, sest ei ole sealt kunagi midagi hirmsat avastanud.

Uku ema Triinu sõnul on kõige koledam mänguväljak Rahvaaias, kust ta on leidnud junne ja ka kasutatud kondoome.

Loe pikemalt SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles