Tapa mees noppis Seeniorlaulult preemiaid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vello Raagmets aastaid tagasi Viru memme ja taadi valimisel.
Vello Raagmets aastaid tagasi Viru memme ja taadi valimisel. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Laupäeval selgusid Pärnu Tervise kultuurikeskuses toimunud võistulaulmisel Seeniorlaul 2015 parimad harrastussolistid.

Vanuserühmas 66-aastased ja vanemad oli kuue parima hulgas ka Vello Raagmets Tapalt. Esikohta jagasid tallinlased Leonhard Kelle ja Tamara Markelova, teine koht läks jagamisele Raul Targamaa (Stockholm) ja Rudolf Ernesaksa (Tallinn) vahel.

Artistlikkuse eripreemia pälvis žüriilt konkursi vanim osaleja, 86-aastane Aleksandra Järve Tallinnast, hea tuju auhinna Vello Raagmets ning parimaks kontsertmeistriks tunnistati Mare Altroff Tallinnast.

Seeniorlaul toimus sel aastal juba üheksandat korda.

Žürii esimees Toomas Kuter ütles, et Seeniorlaul on endiselt populaarne. „Neljakümne kuuest sooviavaldajast saabus Pärnusse žürii ette esinema kakskümmend kaks solisti. Konkurss oli meeleolukas, kõrge tasemega ja näitas taas, et kõige tähtsam ei ole võit, vaid osavõtt. Oli palju helgeid ja ilusaid hetki, mis innustasid nii žüriid kui lauljaid. Järgmist, järjekorras kümnendat Seeniorlaulu soovime tähistada igati vääriliselt,“ rääkis ta.

Žüriisse kuulusid legendaarne ja armastatud ooperisolist Mati Palm, Pärnu Kontserdimaja direktor Marika Pärk, laulja ja vokaalpedagoog Eda Zahharova, Pärnu eakate avahoolduskeskuse direktor Heli Kallasmaa, laulja ja kirjanik Toomas Kuter.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles