Aluvere motokeskus tuleb üle kändude

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu lookleb Aluvere karjääris vana sõidurada, mida mööda noored sõitmas käivad, aga karjääri veetakse ka prügi.
Praegu lookleb Aluvere karjääris vana sõidurada, mida mööda noored sõitmas käivad, aga karjääri veetakse ka prügi. Foto: Marianne Loorents

Aluvere karjääri planeeritakse motospordikeskust ralli- ja motokrossiradadega, ent kohalikud ei ole senise detailplaneeringu poolt just kahe käega.

Eelmisel nädalal kohtusid Sõmeru keskusehoones planeeringu koostajad, selle ettepaneku tegijad, valla esindajad ja kohalikud elanikud. Ruumi Grupp OÜ poolt koostatud detailplaneeringu koostamise algatas MTÜ Aluvere Ring ning selle järgi peaks Aluvere karjääri tulema motospordikeskus koos võistlusradade, tehnikahoonete, juurepääsuteede ja haljastusega.

Rajatava keskuse külje all elavate inimeste meelest asi aga nii kena siiski ei ole. Nad pole rahul märkimisväärselt kasvava müratasemega, keskkonnasaastega ega planeeritava kõrge müravalliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles