Kogupere seiklusfilm “Supilinna Salaselts” jõuab kinno

Kristi Ehrlich
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Supilinna Salaselts".
"Supilinna Salaselts". Foto: Kristjan Teedema / Postimees

15. maist jõuab kinodesse uus Eesti koguperefilm “Supilinna Salaselts”. Seiklusfilmi võtted toimusid eelmisel suvel Tartus ja Lõuna-Eestis. Laste rollidesse kandideeris kokku üle 5800 lapse, teiste seas Sten-Markus Rohtla Rakverest, kes filmis ka rolli sai.

Tegu on Tartu lastekirjaniku Mika Keräneni populaarsetest detektiiviseiklustest inspireeritud filmiga.

“Supilinna Salaselts räägib neljast julgest lapsest, ohtlikust müsteeriumist ning saladusi peitvast Supilinna asumist,” räägib filmist produtsent Diana Mikita.

“Heale detektiiviloole kohaselt jagub filmis pinget, üllatusi ja ootamatuid pöördeid, aga ka nalja ja äratundmisrõõmu nii lastele kui täiskasvanutele,” soovitab ta uut Eesti filmi nii väikestele kui suurtele kinohuvilistele.

Laste kõrval näeb ekraanil Evelin Võigemasti, Mirtel Pohlat, Karin Raski, Ott Aardamit ja teisi Eesti tippnäitlejaid, aga ka näiteks Kaido Höövelsoni, kes teeb filmis oma näitlejadebüüdi.

Filmi režissöör on Margus Paju ja operaator Meelis Veeremets. Filmi produtsendid on Esko Rips ja Diana Mikita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles