Senat otsustas: Rakvere kolledž ootab õppijaid kahele erialale

Eva Samolberg-Palmi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõsised teemad: TLÜ Rakvere kolledži tulevikku lahkasid TLÜ arendusprorektor Eve Eisenschmidt (vasakul), rektor Tiit Land ja akadeemiline prorektor Priit Reiska. Olukorda jälgisid murelikult teiste hulgas ka maavanem Marko Torm ning VIROLi­ tegevdirektor Sven Hõbemägi (nurgas paremal).
Tõsised teemad: TLÜ Rakvere kolledži tulevikku lahkasid TLÜ arendusprorektor Eve Eisenschmidt (vasakul), rektor Tiit Land ja akadeemiline prorektor Priit Reiska. Olukorda jälgisid murelikult teiste hulgas ka maavanem Marko Torm ning VIROLi­ tegevdirektor Sven Hõbemägi (nurgas paremal). Foto: Marianne Loorents

Tallinna ülikooli senat otsustas, et Rakvere kolledžis toimub 2015. aastal vastuvõtt alushariduse pedagoogi ja sotsiaalpedagoogika erialadel. Kummaski on 20 õppekohta. 

Haldus- ja ärikorralduse õpe jätkub teisel ja kolmandal kursusel.

Vahepeal kahtluse all olnud üliõpilaste vastuvõtt leidis pärast ülikooli, Rakvere linnavalitsuse, Lääne-Viru maavalitsuse ja teiste huviliste ühiseid arutelusid lahenduse - Rakvere linn toetab kolledži õppetegevust 80 000 euroga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles