Piknikud Tapa kirikupargis: pingid tassitakse ühte kohta kokku

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piknikukoht Tapa kirikupargis.
Piknikukoht Tapa kirikupargis. Foto: Eva Klaas

Tapa kesklinnas asuv kirikupark on kujunenud kohalike napsulembeliste inimeste üheks peamiseks kokkusaamiskohaks.

Pidutsemisel aga ei lepita tihti olemasolevate võimalustega, vaid demonstreeritakse oma oskusi ja jõudu ning veetakse omajagu raskeid pargipinke ühte kohta kokku, kuhu need ka jäetakse.

Eile õhtul oli pargis näha kolmest pingist moodustatud piknikukohta. Üleeile pidulistele lihtsalt pinkide lohistamisest ei piisanud, vaid üks istumiskoht oli ka lõhutud ning selle puust osa kasutati lauana.

Tapa vallavanem Alari Kirt tõdes, et probleem on päris tõsine. Valla majandusosakonna töötajad peavad pea iga päev kirikupargis toimunud läbude jälgi likvideerima.

“Niisama pargis olemine ja ajaveetmine on igati normaalne tegevus, selleks ju need pargid ongi. Paraku kiputakse seal sigatsema, mis on tõsiseks pinnuks silmas. Tassitakse pingid ühte parginurka kokku, rajatakse sedaviisi endale piknikunurgake ja reostatakse ümbrust,” kõneles Kirt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles