Mudilased müttavad lustiga mullas

Eva Samolberg-Palmi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rohuaia lasteaia Naerupallide rühma lapsed tutvuvad koos kasvatajaga taimede põneva maailmaga.
Rohuaia lasteaia Naerupallide rühma lapsed tutvuvad koos kasvatajaga taimede põneva maailmaga. Foto: Marianne Loorents

Kui Räpina aianduskool endale sõpru otsima asus, ei tulnud pikalt oodata – 1000 sõpra leiti kiiresti, nende seas ka Rakvere Rohuaia lasteaiapere.

Rohuaia lasteaia õppealajuhataja Kaili Pylkkö rääkis, et ühiselt võetakse osa vahvast projektist “1000 sõpra”. “Kõik algas sellest, et veebruaris otsis Räpina aianduskool endale sõpru haridusasutuste seast. Meie liitusime ka ja oleme Rakveres ainuke lasteaed, kes kaasa lööb, koolid on küll esindatud,” kõneles Pylkkö.

Leitud sõpradele saatis aianduskool veebruaris kaks suhkrulehe ja kaks sidrunmelissi taime potis. Õppealajuhataja hinnangul on tegemist geniaalse projektiga, sest aianduskooli juhendamisel kasvatavad lapsed ise taimi, hoolitsevad nende eest, saavad kaasata peresid ning elada veebi vahendusel kaasa teiste projektis osalevate koolide-lasteaedade edusammudele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles