Andres Sõber: meeskond andis parima, kuid vastane on lihtsalt tugevam

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Sõber.
Andres Sõber. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Korvpalliklubi Rakvere Tarvas peatreener Andres Sõber ütles, et meeskond andis mängus oma parima.

„Vastane on lihtsalt tugevam, seal mängivad Eesti koondise mehed ning selleks, et neid võita, peab meil kõik väga hästi välja tulema,” rääkis Sõber pärast tänast kaotust Tartu TÜ/Rockile.

Peatreener hindas, et eriti teisel poolajal olid mehed tublid ja võitlesid sitkelt. Brandis Raley-Ross Rakvere Tarva parimana tõi täna 24 punkti.

Teisipäeval mängitakse Rakveres poolfinaalseeria neljas kohtumine, juhul kui see õnnestub võita, on veel võimalus finaalikoha eest heidelda.

„Tunneme end nagu enne igat mängu selle vastasega,” sõnas Sõber, andes mõista, et neid võita on raske, kuid mitte lootusetu. „Aga igal juhul naudime neid kohtumisi,” lisas ta.

Tarva poolel ei teinud täna kaasa jalavigastusega kimpus olev Juris Umbraško. Peatreeneri sõnul vigastas mees veidi jalga ja mõistlikum oli ta koju jätta, kuid teisipäeval on mängija taas rivis ning platsil.

Korvpalliklubi Rakvere Tarvas jäi ilma täna Eesti meistriliiga kolmandas poolfinaalkohtumises võõrsil 86:73 alla TÜ/Rockile, kes juhib seeriat 2:1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles