Volbriöö kujunes politseile töörohkeks

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Volbriööl oli Lääne-Virumaa teedel ja tänavatel tavapärasest rohkem korravalvureid, kes maakonna politseijuhi Enn Kuusiku sõnul said kõik kõvasti tööd teha. “Volbriöö oli poltseile väga töörohke,” ütles Kuusik ja jätkas, et korravalvurid oletasid volbriööl alaealistega seotud probleemide suurenemist, kuid välja kujunes vastupidi.

“Probleeme oli täiskasvanutega,” sõnas ta. Kuusiku andmetel kasvas volbriööl väljakutsete arv kahekordseks. Enamik neist olid seotud Rakvere linna ja alkoholijoobes täiskasvanutega.  Maakonna politseijuht selgitas, et õnneks oli volbriööl rakendatud tavapärasest rohkem korravalvureid ja maakonna politseikorrapidaja sai neid siis väljakutsetele saata.

Lääne-Virumaal oli täiendavalt väljas 22 politseinikku, neist üheksa abipolitseinikku. Rakvere politseiosakond registreeris volbripidustuste ajal 49 väljakutset. Rakveres tabati seitse alkoholijoobes last ja kolm last Kundas. Kõik nad toimetati vanemate hoole alla. Avalikest kohtadest viidi Lääne-Virumaal kainenema seitse inimest. Nädalavahetusel tabati 14 roolijoodikut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles