Lahemaa rahvuspargis toimub rogainipäev

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Orienteerumine
Orienteerumine Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järgmisel pühapäeval saab sõpradega riigimetsas rogainida ehk osaleda kolmetunnisel seikluslikul orienteerumismatkal!

Rogainipäeva ühe korraldaja Lauri Leppiku sõnul sobib rogainimine nii tulihingelisele sportlasele kui ka rahulikumale looduses liikujale. “Rogain on suurepärane võimalus looduses põnevalt aega veeta, mille käigus jõuab ka kohtadesse, kuhu tavalise jalutuskäigu ajal ei pruugi sattuda,” sõnas ta. „Iga võistkond saab ise omale sobiva raja ning liikumise tempo valida, kontrollpunktides jagatakse osalejatele ka veidi metsatarkust.“ 

Rogainipäeva start antakse Lääne-Virumaal Lahemaa rahvuspargis, pühapäeval, 17. mail kell 12. Võistluse alguses jagatakse osalejatele kaart, mille abil tuleb metsast kolme tunni jooksul üles leida võimalikult palju erineva väärtusega kontrollpunkte.

Rogainipäeval osalemiseks saab 2−5-liikmeline võistkonda registreerida veebiaadressil www.rmk.ee/rogain. Võistkonna võib kokku panna pereliikmetest ja sõpradest, samuti saavad ettevõtted võistlusele välja panna oma meeskonnad. Matkale on oodatud kõik hästikäituvad lemmikloomad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles