Minu, sinu, meie ballett

Inna Grünfeldt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaurikooli balletilapsed esitasid näituse "Minu ballett" ning Rakveres ja Jõhvis toimuva balletifestivali avamisel masurka Pjotr Tšaikovski balletist "Luikede järv".
Kaurikooli balletilapsed esitasid näituse "Minu ballett" ning Rakveres ja Jõhvis toimuva balletifestivali avamisel masurka Pjotr Tšaikovski balletist "Luikede järv". Foto: Meelis Meilbaum

Koos puhkevate pungadega lähevad kevadel Rakveres kohevile balletiseelikud, muutuvad rahutuks varvaskingad. Balletipäevad panevad kohvikuseinad tantsima, vaatajate südametest rääkimata.

Viiendad Rakvere balletipäevad alustasid seinaballetiga - näitusega “Minu ballett” Art Cafés. Tegemist on paremikuga Rakvere Kaurikooli ja Jõhvi kontserdimaja korraldatud Lääne- ja Ida-Viru laste joonistusvõistlusele 21 koolist laekunud 230 tööst.

Kaurikooli juhi Anne Nõgu sõnul taheti võistlusega pöörata tähelepanu balletile, ehkki tantsijate kujutamine on lastele paras pähkel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles