Väikepoodide tuleohutus on kehv

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud nädalal kontrollisid Ida päästekeskuse tuleohutuskontrolli büroo inspektorid ette hoiatamata Virumaa väiksemates müügi- ja teeninduskohtades tuleohutusnõudeid.
Möödunud nädalal kontrollisid Ida päästekeskuse tuleohutuskontrolli büroo inspektorid ette hoiatamata Virumaa väiksemates müügi- ja teeninduskohtades tuleohutusnõudeid. Foto: Margus Ansu

Möödunud nädalal kontrollisid Ida päästekeskuse tuleohutuskontrolli büroo inspektorid ette hoiatamata Virumaa väiksemates müügi- ja teeninduskohtades tuleohutusnõudeid ja avastasid arvukalt puudusi.

Lääne-Virumaal kontrolliti Tapal ja Rakveres 20 kaubandus- ja teenindusasutust, millest vaid kolm olid puudusteta. Peamiste puudustena nimetati seda, et esmaseid kustutusvahendeid oli vähem, kui pidanuks olema, et kustutid olid kontrollimata ja hooldamata ning autonoomsed andurid polnud töökorras.

Reidil vaadati vajalike tulekahjuandurite ja esmaste tulekustutusvahendite olemasolu ning nõuetele vastavust. Samuti evakuatsiooninõuete täitmist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles