Tuhast tõusnud Viitna šašlõkibaar avas lihapoe

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arturi lihapood hangib tooraine peaasjalikult kohalikelt farmeritelt.
Arturi lihapood hangib tooraine peaasjalikult kohalikelt farmeritelt. Foto: Meelis Meilbaum

Aasta tagasi põlenguohvriks langenud Arturi šašlõkirestoran Viitna lähedal Rõmedal on võimsalt tuhast tõusnud ning laiendab jõudsalt oma haaret.

Lisaks toitlustuskohale on perefirma avanud samas ka pagaritsehhi ja lihapoe. Nüüd tehakse seal öösiti valmis kaukaasiapärased jahutooted, nagu näiteks hatšapurid või tšeburekid, mida saab kõrvalasuvast kioskist kaasa osta. Samuti müüakse seal värsket, marineeritud ja suitsutatud liha ning šašlõkki. Müügiartikliteks on nii lambašaslõkk kui marineeritud seakõrvad ja suitsukoot.

Värske tooraine tuleb enamasti kohalikelt farmeritelt.

Praeguseks on taastatud ka põlengus hävinud teise korruse banketisaal ning juurde ehitatud kuus tuba ööbimiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles