Tarvas tegi tartlaste elu kibedaks, finaali pääses napilt Rock

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpalliklubi Rakvere Tarvas alistus ülipingelise ja põneva poolfinaalseeria viiendas mängus 60:57 TÜ/Rocki meeskonnale.
Korvpalliklubi Rakvere Tarvas alistus ülipingelise ja põneva poolfinaalseeria viiendas mängus 60:57 TÜ/Rocki meeskonnale. Foto: Tairo Lutter

Korvpalliklubi Rakvere Tarvas alistus ülipingelise ja põneva poolfinaalseeria viiendas mängus 60:57 TÜ/Rocki meeskonnale.

Otsustava jõuproovi juhatas sisse Brandis Raley-Rossi kaugvise. Tarva mängumehed keerasid blokeerides mitu Ro­cki rünnakut nässu. Janar Taltsil õnnestus tartlaste punktiarve kolmepunktiviskega avada alles siis, kui peaaegu pool esimesest veerandajast juba läbi oli saanud. Valmo Kriisa kolm kaugviset sulatasid aga vastaste edumaa. Pikalt eduseisu nautinud Tarvas jäi poolajavaheajale minnes tartlastele alla 34:35.

Pärast hingetõmbepausi algas tõsine Vestmanni ja Piibelehe võitlus – kord juhtis üks, siis teine meeskond. Tarva fännide valjuhäälne kaasaelamine ähvardas Tartu ülikooli spordihoone katuse pealt lennutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles