Rutjal kapati meistrimedalitele

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannas varemgi käinud suksud hüppasid ojast tõrgeteta üle. Neid ratsusid, kes varem merd näinud ei olnud, oli vaja veidi veenda.
Rannas varemgi käinud suksud hüppasid ojast tõrgeteta üle. Neid ratsusid, kes varem merd näinud ei olnud, oli vaja veidi veenda. Foto: Margus Vasser

Suursuguste loomade hobuste hirmul saab olla vaid kaks põhjust: seda tekitavad kõik asjad, mis liiguvad, ja kõik asjad, mis on paigal. Selleks et suksud esimest korda merd nähes ei ehmuks, käis osa Arma kestusratsutajaid päev varem ümbrusega tutvumas.

Laupäeval peamiselt Rutja külas lennujaama ümbruses, mere ääres ja metsaradadel toimunud Arma kestusratsutamise võistlusel selgitati maakonnameistrid.

34kilomeetrisel distantsil osutus laste arvestuses maakonna parimaks võistluspaar Eeva-Anette Värk (MTÜ Viru Ratsu) ja Fanny. Harrastajatest finišeerus esimesena Elle Helena Karrus (MTÜ Viru Ratsu) hobusel Habitual Dancer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles