Kooliminek, mis muutis elu

Katrin Uuspõld
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teet Tomingule meeldib, et tööd, mida ta teeb arvutis konstrueerides, saab 
õige pea oma käega katsuda. Erksana hoiab teda teadmine, et ta joonis peab olema väga täpne ja lõpptulemus see, mis tellitud.
Teet Tomingule meeldib, et tööd, mida ta teeb arvutis konstrueerides, saab õige pea oma käega katsuda. Erksana hoiab teda teadmine, et ta joonis peab olema väga täpne ja lõpptulemus see, mis tellitud. Foto: Marianne Loorents

Teet Toming töötab Kadrinas Pomemet OÜs konstruktori assistendina. Tema arvutis sünnivad joonised, mille järgi valmivad kopad. Teet on väga rahul oma töö ja kolleegidega. Aga võinuks minna ka teisiti – ta oleks võinud jääda koju nelja seina vahele end haletsema ja ema abile lootma ega oleks kunagi kohtunud uute väljakutsetega.

Kaheksa aastat tagasi, kui Teet oli 19aastane, sattus ta avariisse. Ja jäi ratastooli. Ta leidis, et elu on läbi, pole mõtet pingutada, ja lasi emal enda eest hoolitseda.

“Ma ei saanud ise hakkama, väga ei püüdnud ka,” ütleb ta selle aja kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles