Husqvarna võttis Nurga Ärilt teatepulga

Katrin Uuspõld
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Husqvarna Rakvere poe müüja-mehaanik Aare Nurk hoolitseb poe töökojas remonti toodud muruniiduki eest, mis vajab nii kevadist hooldust kui ka pisut tõsisemat remonti.
Husqvarna Rakvere poe müüja-mehaanik Aare Nurk hoolitseb poe töökojas remonti toodud muruniiduki eest, mis vajab nii kevadist hooldust kui ka pisut tõsisemat remonti. Foto: Meelis Meilbaum

Endises Nurga Äri aiakeskuses tegutseb juba veebruarist saadik Husqvarna Rakvere pood, mis pakub aiapidajatele vajalikke masinaid ja tarvikuid.

Husqvarna Rakvere poe juhataja Merike Viira ütles, et korra päevas tuleb keegi ja küsib, kas sellest poest saaks seemneid osta -  inimesed on harjunud käima Nurga Äri aiakeskuses ning isegi nüüd, kui see kauplus on mõnda aega kinni olnud ning hoonel ka omanikud vahetunud, on klientide harjumus visa kaduma.

Aga tühja käega ei pea aiandushuvilised sellest majast siiski lahkuma, sest uus kauplus pakub laias valikus Gardena ja Fiskarsi aiatöötarvikuid ning veel suurem on Husqvarna grupi muruniidukite, murutraktorite, trimmerite ja metsatehnika sortiment.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles