Kevadjooksjad teevad head Vinni perekodu lastele

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevadjooksu start möödunud aastal.
Kevadjooksu start möödunud aastal. Foto: Ain Liiva

Laupäeval toimub Rakveres MTÜ Rakvere Maraton eestvõttel viie kilomeetri pikkune heategevuslik kevadjooks, mille osavõtumaksust laekuv tulu läheb Vinni perekodule sporditarvete soetamiseks ja laste suviste ekskursioonide rahastamiseks.

“Oleme oma meeskonna ja toetajatega aastaid panustanud selle nimel, et meie maakonna inimesed oleksid terved ja õnnelikud. Üks oluline alus selleks on liikumine. Õnnetunde loob ka perega ühiselt veedetud aeg ja teiste nimel panustamine. Loodame, et osaleb vähemalt 300 inimest, sel juhul õnnestuks koguda 2100 eurot. Kõik tublid inimesed on oodatud jooksma, kepikõndima või käima. Ühiselt saab teha suuri asju,” kõneles võistluse peasekretär Riina Ignatov.

Kevadjooksu staap asub Rakvere spordikeskuses, startida saab spordikeskuse juurest alates kella viiest õhtupoolikul.

Kevadjooksu rada kulgeb marsruudil Kastani puiestee – Silla – Pikk – Tammiku – Tammiku park – Tõusu – Vallimäe tee – Tallinna – Näituse – Rahvaaed (sisenemine põhjaväravast) – Vabriku – Tallinna – Pikk – Spordi – Rakvere spordikeskus.

Helkurvestides liikluse reguleerijad tegutsevad teeületuskohtades jooksjate ohutuse huvides, operatiiv- ja ühissõidukitele tagatakse sujuv läbipääs.

Rakvere kevadjooksule saab registreerida veebilehel kevadjooks.eestimaraton.ee.

Läinud aastal kogunes Rakvere Rattaööga 3635 eurot, mis läks Virumaa naiste tugikeskusele. Oma panuse andis 706 ratturit. Veel enne seda toetati heategevusliku liikumisüritusega Rakvere Lille kooli vaimupuudega lapsi, kelle tarvis saadi 3000 eurot. Lisaks on sama vabaühendus toetanud näiteks ViKe kergejõustikuklubi andekaid noori ja Lääne-Virumaa paljulapselisi peresid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles