Einar Vallbaumi elamiskulu Tallinnas on 680 eurot kuus

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Einar Vallbaum
Einar Vallbaum Foto: Meelis Meilbaum

26 riigikogu liiget on palunud riigikogu kantseleil maksta nende üürikodu eest Tallinnas. “Loomulikult on see vajalik neile, kes elavad väljaspool Tallinna või Harjumaad,” ütles Lääne-Virumaalt valitud rahvasaadik Einar Vallbaum Õhtulehele.

Töönädala kestel elab ta ise Tallinna vanalinnas Laial tänaval asuvas 680 eurot maksvas üürikodus. “Paljud inimesed imestavadki paljude asjade üle ja paljud jäävadki imestama. Selles pole midagi uut. Riigikogus töötades venivad päevad pikemaks, õhtul on kohtumised ja ilmselt tulevad ka ööistungid,” selgitas Vallbaum ajalehele.

Riigikogu liige, kelle rahvastikuregistrisse kantud elukoha aadress asub väljaspool Tallinna ja Tallinnaga piirnevaid omavalitsusi, võib esitada taotluse elamiskulude hüvitamiseks. Elamiskuluks loetakse igakuine üürisumma, eluruumiga seotud kõrvalkulud, vahendustasu lepingu sõlmimise eest ja kulud majutusteenuse eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles