Haridus- ja teadusministeerium koos maavanemaga tänasid maakonna hariduselu raudvara

Andres Pulver
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marge Lepik (keskel) pühendub nõustamisele.
Marge Lepik (keskel) pühendub nõustamisele. Foto: Kristel Kitsing.

Reedel tänas lähimaid kolleege ja sõpru ning meenutas möödunud aegu Lääne-Viru maavalitsuses maakonna hariduselu raudvara, maavalitsuse haridus-ja sotsiaalosakonna juhataja Marge Lepik.

Kauaaegset ametnikku, kes otsustas loobuda juhi ametist ja pühenduda nõustamisele, olid Lääne-Viru maavalitsusse tulnud tänama ministeeriumi esindaja, maakonna omavalitsuste töötajad, haridustöötajad, endised ja praegused kolleegid ning kauaaegsed koostööpartnerid.

Lääne-Viru maavanem Marko Torm andis Marge Lepikule üle hinnalise kingituse ja tänukirja pikaajalise pühendumuse, kohusetundliku ja südamega tehtud töö eest Lääne-Viru maakonnas ning Lääne-Viru maavalitsuses.

Samuti anti Marge Lepikule teenete eest hariduse vallas üle haridus- ja teadusministeeriumi tänukiri.

„Marge Lepiku näol on tegemist väärtuste kandjaga hariduse valdkonnas ning inimesega, kes  on aastakümneid südame ja suure energiaga panustanud Lääne-Virumaal hariduselu arendamisse. Olen kogu meeskonna nimel siiralt tänulik tehtu eest ja olen kindel, et meie koostöö saab Margega jätkuma ka edaspidi,“ sõnas Lääne-Viru maavanem Marko Torm.

Alates 1. augustist võtab Marge Lepiku tööjärje üle Lehtse kooli ja Jäneda kooli direktor  Aivi Must.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles