Tapal meenutati muuseumiööl Artur Rinnet

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muuseumiöö Tapal. Muuseumi uksed olid avatud veel ka mitu tundi pärast korraldatud programmi lõppu, kõik sisseastujad said tutvuda väljapanekutega, museaalide kohta küsimusi esitada ning teelauas juttu puhuda.
Muuseumiöö Tapal. Muuseumi uksed olid avatud veel ka mitu tundi pärast korraldatud programmi lõppu, kõik sisseastujad said tutvuda väljapanekutega, museaalide kohta küsimusi esitada ning teelauas juttu puhuda. Foto: Eva Klaas

Nagu paljudes paikades kõikjal Eestis, oli eile hiliste õhtutundideni avatud ka Tapa muuseum.

Lisaks giidiga ringkäigule meenutati muuseumiööl Tapal kasvanud kunagise legendaarse laulja ja telerežissööri Artur Rinne (25.09.1910- 31.01.1984) elukäiku ja tegevust ning kuulati tema muusikat.

Tapa muuseumi juhataja Tiina Paas ütles, et valik langes Artur Rinnele seetõttu, et ta on Tapaga seotud muusikutest kõige kaugemale jõudnud ning kõige enam tuntust kogunud. Nii sobisid Artur Rinne laulud ning tema tutvustus igati muuseumiöösse, mille tänavuseks teemaks oli „Öös on muusikat”.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles