Väike, aga tubli - meie oma küla kandideerib Aasta Külaks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miila külarahvas.
Miila külarahvas. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Juba kuuendat korda valitakse Aasta Küla ning Lääne-Virumaalt on sel aastal kandidaadiks Miila küla.

15 Eesti küla seas kandideeriva Miila küla elanikud arvavad, et on Aasta Küla tiitlit väärt seetõttu, et Miila on pisike, aga väga tubli ja aktiivne küla, mis vajadusel seisab nii oma väikese kogukonna kui ka terve maakonna huvide eest.

“Seda on tõestanud meie tegutsemine viimase 10 aasta jooksul nii kohaliku elu arendamisel kui ka keskkonnateemadel sõna võtmisel. Meil on küll vähe elanikke, aga see-eest oleme tublid ja töökad inimesed, kes hoolivad oma külast ning vaatavad lootusrikkalt tulevikku. Aasta Küla tiitel oleks tõeline tunnustus meie inimestele senise 10- aastase ühistegevuse eest ning positiivne tõuge senise töö jätkamiseks,” ütlevad nad ise.

Aasta küla aunimetus omistatakse külale, külade piirkonnale või alevikule, mis on saavutanud nähtavaid tulemusi külaelu arendamisel. See kuulutatakse välja 7.augustil Eesti Külade XI Maapäeval Järvamaal Säreveres.

Oma hääle saad anda SIIN.

Miila küla võis näha hommikusaates "Terevisioon" teisipäeva, 19. mai hommikul. Saadet saad vaadata SIIT, alates 1:45:10.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles