Kõrvarõõmustajate laululugu

Jaanus Nurmoja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Virumaa laulumehed põlvepikkusest poisikesest uljaste habemikeni jagasid heldel häälel laululugusid lustakast “Fomast ja Jerjomast” võimsa “Kutseni”.
Virumaa laulumehed põlvepikkusest poisikesest uljaste habemikeni jagasid heldel häälel laululugusid lustakast “Fomast ja Jerjomast” võimsa “Kutseni”. Foto: Meelis Meilbaum

Ma ei läinud imetlema pilti laval olevast meesteväest, vaid neid kuulama, teades ette, et see, mida ma kuulen, on kuulatav. Oligi.

Virumaa Noorte Meeskoor ning selle endised ja tulevased lauljad tähistasid koori juubeliks ülendatud 15. sünnipäeva kontserdiga “Laululugu” – vääriliselt, oma tavapärases headuses.

Koorilaulu sekka pikitud sooloetteasted, koorilauljatest pillimehed, Teaduste Akadeemia Meeskoori ansambel ning Raivo Riimi vahelausumised tõid vajalikku vaheldust. Väide, nagu väsitaks üle tunni aja ilma vaheajata kestev kontsert publiku ära, on müüt. Vähemalt niisuguse formaadi puhul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles