Kõige vahvam on leidmisrõõm

Andres Pulver
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nii see mälumäng käib – kari mehi ümber laudade. Tegelikult on naisi ikka ka – tänavu oli neid seninägematult palju. Esiplaanil Aivo Suder (vasakult), Lauri Kanter ja Uno Alanurme võidukast Arkaadist, kes tavaliselt palju punkte saab.
Nii see mälumäng käib – kari mehi ümber laudade. Tegelikult on naisi ikka ka – tänavu oli neid seninägematult palju. Esiplaanil Aivo Suder (vasakult), Lauri Kanter ja Uno Alanurme võidukast Arkaadist, kes tavaliselt palju punkte saab. Foto: Grete Kärdi

Juba paarkümmend aastat saab Rakveres üle nädala kokku kümneid inimesi, valdavalt mehi, et üheskoos ajusid ragistada ja välja selgitada, kel kõige enam ilma asju mällu talletatud.

Viimasel ajal saadakse kokku neljapäeviti Katariina Keldris. Ja muu lõbu kõrval selgitatakse välja ka maakonna meistrid mälumängus.

Millal täpselt asi alguse sai, ei mäleta keegi. Mälumängurid ju kõik. Tegelikult peeti esimene meistrisari tollases Rakvere rajoonis omal ajal ülipopulaarsete telemängude “Üks viie vastu”, “Viis viie vastu” ja “Kes keda?” kiiluvees juba umbes nelikümmend aastat tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles