Kanal 2 lahkub vabalevist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kanal 2 lahkub Kanal 2 juhi Urmas Oru sõnul vabalevist ja on tulevikus nähtav ZUUMtv, Viasati ja kaabel-TV operaatorite vahendusel.

“Me oleme juba TV3 uudist kommenteerides öelnud, et eeskuju on nakkav. Ja vaadates eri riigiametite reaktsioone eelmainitud uudisele, on selge, et tegelikult polegi riik huvitatud erakanalite kättesaadavusest,” ütles Kanal 2 juht Urmas Oru.

“Kahjuks on reklaamikitsendused ja koormised teinud erakanalite edasise toimimise vabalevis täiesti mõttetuks. Lihtne näide on käimasolevad korvpalliliiga finaalid – üks ja sama ülekanne on paralleelselt nii veebis kui teles, aga veebis tohib reklaame, näiteks ka alkoholi-, kiirlaenu-, hasartmängu- ja muid seesuguseid reklaame, näidata ilma igasuguse piiranguta, teles peab vaatama kellaaegu ja kõike muud “põnevat”, mida seadus ette kirjutab,” rääkis Oru.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles