Haljala küsib internetis valla visiooni

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haljala vapp.
Haljala vapp. Foto: Internet

Millisena näete valda 15 aasta pärast? See on üks internetiküsitluse viieteistkümnest küsimusest, millele palub Haljala vald oma elanikel ja külastajatel vastata. Nii kaasatakse inimesi valla arengukava 2015–2030 koostamisse.

Küsimusi on valla nõrkade ja tugevate külgede, turvalisuse, taristu, keskkonna ja kogukonna kohta. Tagasisidet oodatakse ka vallavalitsuse tööle ja palutakse jagada nägemust sellest, milline on Haljala 15 aasta pärast.

Vastuseid antakse anonüümselt ja seda saab teha valla kodulehel.

Vallavanem Leo Aadel rääkis, et küsitlus viiakse läbi koostöös Tartu ülikooliga ning see on “Avatud valitsemise” programmi ja arengukava osa. “See tähendab võimu teostamist ausalt, läbipaistvalt ja dialoogis kodanikega. Huvigruppide küsitluse kanalid on valla koduleht ja Facebook.”

Vallavanema sõnul toimub küsitlus maikuu lõpuni. “Kui vastajaid on vähe, plaanime lehti jagada ka raamatukogus,” ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles