Rakvere teater otsib parimat küla

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere teater otsib parimat küla
Rakvere teater otsib parimat küla Foto: Rakvere Teater

Rakvere teater loob sel suvel Rahvaaeda maailma parima küla koos elanike, majade, sündmuste ja laadaga. Küla tegutseb ja toimetab Jaanus Rohumaa lavastuses “Maailma parim küla”.

Küllap on häid ja paremaid külasid Eestimaal veel. Teater tahab need üles leida ja kaardile kanda – ta otsib parimaid külasid ja Eesti sisu ning esitab mõned küsimused.

Millist Eestimaad näed sina ja mis teeb ühest heast külast parima? Alati võib öelda, et oma küla on parim, kuid mis paneb sind sinna jääma? On seal suvilaid, Soome saunu, lagunenud talumaju, uhkeid garaaže ja piimapukke või hoopis värvikaid naabreid, harrastus­sportlasi, imelikke põllukultuure või ehk jaanitulesid, sünnipäevi, poe taga joomist, karskusseltsi ja tantsurühma olenguid?

Teater ootab lugu, vestet või mälestust ja võimalusel ka pilti oma maailma parimast külast. Kõik lood avaldatakse Rakvere teatri kodulehel ning paremad jõuavad Maalehe veergudele. Teatri ja Maalehe kodulehele ilmub parimate külade kaart, nii et etendusele tulles saab vaadata, kas teele jääb mõni parim küla.

Üleskutsele vastajaid ootavad loosirattas auhinnad.

Oma maailma parima küla kirjeldus või veste, millele on ­lisatud enda ja oma küla nimi ning kontaktandmed, tuleb saata 15. juuniks parimkyla@rakvereteater.ee ja/või merike.pitk@maaleht.ee.

Pakk või ümbrik jõuab ­samuti kohale, kui saata see aadressil Rakvere Teater, Kreutzwaldi 2a, 44314, Rakvere või Maa­leht, Narva mnt 13, 10151 Tallinn.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles