Rekordite klirinas selgusid noored maakonnameistrid

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürnas Vigolainen tegi parimad tulemused kõrgushüppes ja kuulitõukes.
Jürnas Vigolainen tegi parimad tulemused kõrgushüppes ja kuulitõukes. Foto: Meelis Meilbaum

Möödunud nädalal selgitati Rakvere linnastaadionil maakonna noorte kergejõustikumeistrid. Võistlustel, mis peeti kolmes vanuseklassis (C-klass (snd 2002 ja varem), B-klass (snd 2000 ja 2001) ning ühendvanuseklass A ja J (snd 1995–1999)), tehti hulgaliselt isiklikke rekordeid.

Võistluste säravaima tulemuse eest hoolitses Lisa Lannusalu (RRG), kelle võidutulemus 15.18 kuulitõukes (TB) on Eesti U16 vanuseklassi uus rekord. See oli Lisalt juba teistkordne rekordiparandus, 9. mail Tallinnas püstitatud rekordiks oli 14.82.

Treener Jaak Vettiku sõnul lisab tulemusele kaalu veel see, et tulemus on 18 sentimeetrit enam kui U18 vanuseklassi maailmameistrivõistluste norm. Oma nooruse tõttu Lisa sinna ei pääse ja valmistub võistlemaks Euroopa noorte olümpiapäevadel. Lisaks võitis ta isikliku rekordiga 40.07 ka kettaheite.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles