Lehtse rahvas hoidis pöidlad pihus

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäeval saabusid Elina Born ja Stig Rästa Eestisse. Nad jäid 7. kohaga väga rahule - duettide hulgas ikkagi esimesed.
Pühapäeval saabusid Elina Born ja Stig Rästa Eestisse. Nad jäid 7. kohaga väga rahule - duettide hulgas ikkagi esimesed. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Laupäeva õhtul püüdsid kõik Lehtse inimesed kell kümme õhtul teleri ees olla: ikka selleks, et elada kaasa oma kandi neiu Elina Borni esinemisele Eurovisioni lauluvõistluse finaalis.

Elina endine klassivend Lehtse kooli päevilt Tarmo Sild sõnas mõned tunnid enne Eurovisioni lauluvõistluse teleülekande algust, et hoiab Elinale kõvasti pöialt. “Loomulikult tahan, et tal hästi läheks, ta on mu esimesi sõpru üldse,” rääkis Sild.

Endine klassivend meenutas, et Elina laulis küll juba Lehtse koolis õppides paremini kui teised, kuid toona ei osanud veel keegi ennustada, et ta nii kaugele jõuab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles