Rakvere otsib kaunimaid kodusid

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Priit Gress / Kodukiri

Kuni 1. juunini ootab Rakvere linnavalitsus kandidaate «Eesti kauni kodu» konkursile, et jagada linnapildi kaunistajaile tunnustust.

Konkursi eesmärgiks on tõsta esile Rakvere linnas asuvaid eeskujulikult heakorrastatud ja kaunilt haljastatud kinnistuid ning tunnustada nende omanikke. Kaunitest kinnistutest võivad teada anda nii omanikud ise kui nende naabrid või teised kaaslinlased.

Enne Lääne-Virumaa eelvooru kandidaadiks esitamist küsitakse kindlasti nõusolekut kinnistu omanikult. Omaniku soovil on võimalik isikuandmete osaline avaldamine.

Lisaks elamutele, mis on nii eramajad kui kortermajad hinnatakse konkursil ka ühiskondlike ja ärihoonete ümbrusi.

Konkursile esitatud kinnistute omanikega võetakse eelnevalt ühendust ja Rakvere linnavalitsuse hindamiskomisjon läheb objekte vaatama 04. juunil. Konkursi "Lääne-Virumaa kaunis kodu" komisjon teeb oma ringsõidu juunikuu teise nädala jooksul.

Tiitel "Eesti kaunis kodu" antakse kuni kolmele ilusamale Rakvere linna kinnistule, mille aadress, lühikirjeldus ja fotod edastatakse Eesti Kodukaunistamise Ühendusele kinnistute omanike autasustamiseks Eesti Vabariigi presidendi autasu ehk tunnusmärgiga ning avaldamiseks raamatus "Eesti kaunis kodu". Tiitel „Lääne-Virumaa kaunis kodu“ või eripreemia antakse Rakvere linna tasandil tunnustust väärivatele kinnistutele.

Teated ilusatest kodudest ning küsimused lisainfo saamiseks on oodatud e-posti aadressil kart-mari.paju@rakvere.ee või telefonil 51 21 708.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles