Go Busiga sõitmine on väikestviisi komöödia

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui Go Busiga saab Rutjalt Rakveresse 1,95 euroga, siis Rakverest Rutjale  sõit maksab 2,20 eurot.
Kui Go Busiga saab Rutjalt Rakveresse 1,95 euroga, siis Rakverest Rutjale sõit maksab 2,20 eurot. Foto: Tairo Lutter

Go Bus võttis maikuust Lääne-Virumaa maakonnaliinide bussides kasutusele uue piletimüügi- ja kassasüsteemi. Ühtlasi hakkas kehtima laiemate võimalustega ühiskaart. Uus müügisüsteem on aga juba tekitanud reisijates pahameelt ja bussisõit on inimeste jaoks kulgenud tõrgetega.

Bussifirma Go Bus kommunikatsioonijuht Kersti Gorstov rääkis, et ühiskaart on Lääne-Virumaal hästi vastu võetud ja uus, moodsam müügisüsteem võimaldab pakkuda reisijatele nüüdisaegsemat bussiteenust. Reisijad seevastu kõnelevad ebameeldivatest kogemustest: kommunikatsiooniprobleemidest, ootamatust hinnatõusust, hoolimatusest inimeste suhtes ja oskamatusest muutusi teha.

Gorstovi sõnul saavad tänu uuendustele bussijuhid jälgida liini läbimise infot, püsida paremini graafikus, parendada infovahetust dispetšeriga ning muuta piletimüüki lihtsamaks ja mugavamaks. “Ühiskaart on bussifirmapoolne lisavõimalus klientidele mugavaks ja soodsamaks reisimiseks,” ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles