Ettevaatust, auto: Volga-klubi tuuritas Tapale

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Volga Seltsi korraldatud ringsõidul nägi rahvas pooltsada nõukogudeaegset taastatud esindussõidukit.
Eesti Volga Seltsi korraldatud ringsõidul nägi rahvas pooltsada nõukogudeaegset taastatud esindussõidukit. Foto: Meelis Meilbaum, töötlus

Läinud laupäeva ennelõunal olid Grossi poe juures asuva parkimisplatsi Tapa kesklinnas vallutanud vanad Volgad ning nende vahel sagivad inimesed.

Nõukogudeaegseid esindusautosid, mis pärit eri ajastutest ja tüüpidest ning kõik kenasti korda tehtud, vuras aga üha juurde ning keskpäevaks, kui toimus Eesti Volga Seltsi aasta suurürituse “Ettevaatust, auto!” avamine, oli plats neid tihedalt täis.

Üks seltsi eestvedajatest ja ürituse korraldajatest Tauno Mõts rääkis, et niisugust ettevõtmist korraldatakse üheksandat korda, see on toimunud Eesti eri paigus ning iga aastaga on osalejate arv kasvanud. Tänavu oli Volgasid kohal vähemalt poolsada, Tapale oli tuldud näiteks Harjumaalt, Valgast ja Pärnumaalt. Kuigi eelkõige on tegemist vanaautohuviliste endi kokkusaamisega, näidatakse ja tutvustatakse sõidukeid alati meelsasti ka rahvale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles