Tamsalu päevade kontsert jäi valla toetuseta

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kontserdil teevad kaasa ka tantsijad, foto on illustratiivne.
Kontserdil teevad kaasa ka tantsijad, foto on illustratiivne. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Tamsalu päevade raames toimub suurejooneline tantsu- ja laululavastus “Duett-duell”, kus teevad kaasa kultuurimaja kergemuusikakoor, lauluklassi õpilased ja vilistlased ning tantsijad Tamsalu vallast ja väljastpoolt.

Üks kontserdi korraldajaid Evelin Hiie on aga pettunud, et vald ettevõtmist rahaliselt ei toetanud. Sponsorite abiga õnnestus siiski vajalik summa kokku saada ning korraldajad on neile tänulikud. “Kontsert nõuab professionaalseid muusikuid, helitehnikut ja valgustajat, samuti põsemikrofone ja muud varustust,” selgitas Hiie.

Naise väitel pöörduti toetuse saamiseks Tamsalu valla poole, kontserdi eelarve oli 1300–1500 eurot. Lisaraha küsimine oli Hiie sõnul vältimatu, sest kultuurimaja rahastus on piiratud, vald eraldab ürituste jaoks aastaks 6000 eurot, mis on liiga väike summa, et teha neid nii kultuurimajas kui väljaspool seda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles