Harju rallil hukkusid Rakvere inimesed

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Timo Anis

Kõik laupäevasel rallil hukkunud pealtvaatajad olid pärit Rakverest. Hukkusid Rakveres asuva autoteeninduse omanik 41-aastane Janek Jelle, tema ralliauto mehaanik ja kaastöötaja 25-aastane Lauri ja tolle tüdruksõber 25-aastane Triinu.

Janek sõitis ka ise Harju rallil, kuid mõned tunnid enne õnnetust pidi ta sõidu katkestama ja suunduma pealtvaatajaks. Rallit vaatas ta koos mehaanikust sõbra ja kaastöötaja Lauriga ning tolle tüdruksõber Triinuga. 

Kui Neste Oil Harju Rally ralli üheksandal kiiruskatsel sõitis teelt välja ekipaaž nr. 29, siis väljasõidu tagajärjel hukkus raja ääres olnud kolm pealtvaatajat.

Kinnitamata andmetel oli hukkunutega koos ka Janekuga rallil osalenud kaardilugeja Taavi, kes siiski rängast õnnetusest pääses.

Margus Kiiver, Eesti Autospordi Liidu peasekretär: "Eesti Autospordi Liit avaldab sügavat kaastunnet õnnetuses hukkunud pealtvaatajate peredele ja lähedastele, Tegemist oli Harju rallil sõitjana osalenud ja peale katkestamist rallit vaatama läinud Janek Jelle, tema mehaaniku ja mehaaniku tüdruksõbraga. Eesti Autospordi Liit ja Harju ralli meeskond teevad politseiga õnnetuse asjaolude väljaselgitamiseks igakülgset koostööd."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles