Vinnis selgusid Korea rahvusmaadluse meistrid

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühisfoto võitjatest. Pildil vasakult: Ants Tiido, Sirelin Igo, Gerrith Pungas, Polina Sahno, Mihkel Allikmäe,
Marta Pajula, Arvi Freiberg ja Edward Murel.
Ühisfoto võitjatest. Pildil vasakult: Ants Tiido, Sirelin Igo, Gerrith Pungas, Polina Sahno, Mihkel Allikmäe, Marta Pajula, Arvi Freiberg ja Edward Murel. Foto: Riho Rannikmaa

Vinnis selgusid Eesti meistrid Korea rahvusmaadluses ehk ssireumis.

Vinni Spordikompleksi rannajalgpalli liival selgitati neljandat korda Korea rahvusmaadluse ssireum Eesti meistrid. Ühtlasi oli võistlus valikturniiriks Eesti koondise komplekteerimisel Myanmaris toimuvale MMile.

Kuldmedalid pälvisid naistest: Plolina Sahno (kuni 50kg), kes võistles spordiklubis Tapa. Sirelin Igo (kuni 60kg), spordiklubist Sakura ja 70 kilostest naistest oli medalist Marta Pajula, spordiklubist Tapa.

Meestest olid võidukad Ants Tiido (kuni 70 kg) klubist Do, Arvi Freiberg (kuni 80 kg) spordiklubis Tapa. Edward Murel võitis medali kuni 90 kilostest meestest. 

Individuaalses olid meestest võidukad Gerrith Pungas (kuni 100 kg) MK Abergist ja kuni 120 kilostest Mihkel Allikmäe, spordiklubist Tapa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles