Tarva fännide kollane buss vajab toetajaid

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fännide pealik nägi internetis kollast bussi, kogus vajaliku summa 
ja nüüd ootab buss uuenduskuuri, et fänne sõidutama hakata.
Fännide pealik nägi internetis kollast bussi, kogus vajaliku summa ja nüüd ootab buss uuenduskuuri, et fänne sõidutama hakata. Foto: Marianne Loorents

Tarva fännid soovivad bussi uuendamise käigus säilitada originaali ja lisada Tarva stiili!

Kossumeeskonna BC Rakvere Tarva fännid, ligi sadakond kollasärkides poolehoidjat on kõvasti häält teinud juba aastaid. Argo Kongi ning Sven Trofimovi eestvedamisel registreeriti ka kuu aega tagasi MTÜ Rakvere Tarva Fan Club. 

Nüüd otsivad nad Tarva fännide soetatud kollasele bussile toetajaid. Tegu on 1988. aasta PAZ-tüüpi bussiga, mida varem kasutati Põlvas tööliste ja koolilaste vedamiseks. Kongi sõnul üritatakse renoveerimise käigus säilitada bussi originaalsust, kuid samas lisada Tarva stiili. “Selleks otsimegi kohalikke ettevõtteid, kes oleksid nõus aitama – kas siis kindlate tööde teostamisega või siis rahaliselt,” sõnas Kongi.

Kongi lisas, et plaanis on teha ka blogi, kus hakatakse kõike bussiga seonduvat kajastama.

Kõik, kes tunnevad, et soovivad fännklubile toeks olla ning on valmis aitama, saavad fännklubi eestvedaja Argo Kongiga ühendust võtta e-posti teel aadressil fann@bctarvas.ee või telefonitsi +372 5668 5386.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles