Politsei juhib tantsuhuviliste tähelepanu parkimisele

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Raigo Pajula

Seoses nädalavahetusel peetava meeste tantsupeoga palub politsei külalistel varuda aega, et leida sobilik parkimiskoht, samuti tuleb peost osavõtjatel hoolitseda oma vara eest. 

Seoses nädalavahetusel Rakveres Kastani puiesteel toimuva kolmanda meeste tantsupeoga juhib politsei osavõtjate ja külaliste tähelepanu parkimisele. Kuna ümbruskonna tänavad mahutavad piiratud arvul sõidukeid ja läheduses asuv Parkali tänava parkla on ülekoormatud, siis tuleb autojuhtidel arvestada sellega, et sobiv koht tuleb pisut eemal leida. „Üritusele saabujatel tuleb varuda aega, et leida piirkonnast eemal parkimiskoht ja mõned sajad meetrid kõndida jala,“ ütles Rakvere piirkonnavanem Kristi Fuchs. Ta lisas, et ümbruskonnas on olemas ka inimesed,  kes vajadusel aitavad liiklejaid ja reguleerivad liiklust.

Politsei tuletab veel meelde, et autot ära parkides tuleb üle vaadata salong. „Kuigi Rakvere on turvaline koht, ei tohi sellegipoolest autosse jätta nähtavale kohale isiklikke esemeid, tehnikaseadmeid ja isegi omanikule tühisena näivaid esemeid. Varas ei oska esialgu hinnata selle väärtust ja võib tekitada akna lõhkumisega kahju. Seega, pange kõik asjad silme alt ära,“ soovitas Fuchs.

Politsei soovib kõigile tantsupeo külalistele, esinejatele ja korraldajatele meeldejäävat ning turvalist nädalalõppu!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles