Seelikute ja ühe püksipaari pidu

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui sellel nädalavahetusel on meeste tantsupidu, siis eelmisel nädalal toimunud seenioritantsupeol oli kohal puha naiste vägi.
Kui sellel nädalavahetusel on meeste tantsupidu, siis eelmisel nädalal toimunud seenioritantsupeol oli kohal puha naiste vägi. Foto: Meelis Meilbaum

Nii nagu muusika on tantsu jaoks, on tantsupidu seelikute tarvis, naljatasid liikumislembesed naised keset kaunist päeva. Tantsupäeva!

Tantsuõhtule peab ikka minema seelikus, armastas öelda sõber, vanem mees. Aga kui on tantsupäev? Vastuse andsid prouad, kes teel seenioride tantsupeole. Pükse, veel hullem, teksaseid, nemad juba ei kanna. Flamenkoseelikud ja punaste litritega minid välkusid vaipseelikute ja sõbade vahel. Prouad kõikusid, kekutasid ning tantsisid.

Veel enne kui tantsuks läks, aeti väike mikrobuss teatrihoovi ja laaditi maha hea hulk pinke. Küllap tantsijad teavad, et jalad tahavad puhata, seepärast sai iga istekoht sel peol hinnaliseks. Istuti, tantsiti, tõmmati hinge – nii need peod õhtuteks saavad. Tantsupäeva sihtrühmal, aastates prouadel, on tantsukihk nõnda suur, et nende südant ei pannud puperdama korraldajatele makstav summa, sest tantsupidu, see on muusika ja naised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles