Hilised tunnid niidavad napsilembid mehepojad pikali

Toomas Herm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läinud reedel tegeles politsei Rakveres end maani täis joonud meestega, samuti korraldati kontrollreid “Kõik puhuvad”, kus üks sõiduauto BMW juht üritas õige mitmel korral politseid vältida.
Läinud reedel tegeles politsei Rakveres end maani täis joonud meestega, samuti korraldati kontrollreid “Kõik puhuvad”, kus üks sõiduauto BMW juht üritas õige mitmel korral politseid vältida. Foto: Kasper Mäe

Eelmine reede andis igati põhjust arvata, et politseinikel tuleb raske tööpäev: palgad ja sotsiaaltoetused olid välja makstud, ees ootas nädalavahetus ja Rakveres oli vähemalt 3000 meest tavapärasest rohkem.

Reede õhtul täpselt kell üheksa olid reporter ja fotograaf toimetuses, et Rakvere politseijaoskonna välijuhi Meelis Kiviranna telefonitsi antud suuniseid järgides otse põnevate sündmuste keskmesse sõita. Kõnet aga ei tulnud ega tulnud.

Kell 21.45 välijuht helistas. Rakveres Pikk 38 maja juures olla nähtud joobes mehi. Toimetusest on sinna kiviga visata. Minuti või paariga olime kohal, kuid polnud ei napsivendi ega politseinikke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles