Swedbank tõmbub Lääne-Virumaal koomale

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui eelmise suve lõpul oli Tapal pangabussi kasutajatest järjekord, siis praegu väidab pank, et inimesed enam pangabussis ei käi.
Kui eelmise suve lõpul oli Tapal pangabussi kasutajatest järjekord, siis praegu väidab pank, et inimesed enam pangabussis ei käi. Foto: Meelis Meilbaum

Juuni keskel külastab pangabuss Tapat viimast korda, seejärel jääb seal kord nädalas tegutsema Swedbanki teeninduspunkt. Väike-Maarjas, kus praegu tegutseb pangapunkt kõigil tööpäevadel, hakkab see juulist avatud olema samuti kord nädalas.

16. juunil saavad Tapa elanikud pangabussis osa üle-eestilisest nutituurist, kus tutvustatakse just vanemas eas kodanikele nutivahendeid, millega on võimalik igapäevatoimetusi, sealhulgas pangaasjaajamist lihtsamaks ja mugavamaks muuta. Nutituuri korraldavad Swedbank, Microsoft ja Vaata Maailma sihtasutus.

“Soovime, et inimesed saaksid nutiseadmetega sõbraks ega kardaks neid kasutada,” teatasid korraldajad. Paraku jääb see pangabussi käik Tapale ka viimaseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles