Ebavere firma kasutab pagulasi tööjõuna

Kristi Ehrlich
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Euroopa Liidu ümberpaigutamise kava raames Eestisse toodavad pagulased saavad esialgu aastase elamisloa, mida saab hiljem pikendada. Foto on illustratiivne.
Euroopa Liidu ümberpaigutamise kava raames Eestisse toodavad pagulased saavad esialgu aastase elamisloa, mida saab hiljem pikendada. Foto on illustratiivne. Foto: Kristel Kitsing

Palkmaju ja saunu tootev ettevõte Baltic Log Cabins on ajutiselt tööle võtnud mitu pagulast, kelle indu ja töössesuhtumist tootmisjuht kiidab.

Hiljuti võeti ettevõttesse tööle kaks meest Vao varjupaigataotlejate keskusest ja ühele on veel teenistust lubatud. Ebaveres tegutsev Baltic Log Cabinsis töötab nüüd viis pagulast, kes on pärit Süüriast ja Sudaanist.

OÜ Baltic Log Cabins tootmisjuht Rasmus Jänes ütles, et pagulaste töölevõtmiseni jõudsid nad tänu sellele, et üks nende endine töötaja asus ametisse varjupaigataotlejate keskusesse ning küsis, kas asutus on huvitatud pagulaste töölerakendamisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles