Rattamaratonidel leidus parimate seas ka läänevirulasi

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Greete Steinburg
Greete Steinburg Foto: Marianne Loorents

Pühapäeval Rõuges toimunud maratoni 53 kilomeetri pikkusel põhisõidul saavutasid 303 võistleja hulgas Lääne-Virumaa meestest edu Margus Sirvel (üldarvestuses 6.; oma vanuseklassis 5.), Riivo Schumann (9.; 6.), Argo Rohtmets (10.; 7.), Mirko Põldma (15.; 10.), Madis Sildvee (21.; 14.) ja Mehis Leigri (29.; 20.). Naiste arvestuse võitis Greete Steinburg (66.; 1.), kes hoiab esikohta ka sarja kokkuvõttes.

Sõit oli Rõuges Margus Sirveli sõnul teiste Eesti maratonidega võrreldes raskemapoolne. “Tõusumeetreid oli piisavalt,” kirjeldas ta rada. Ehkki Sirvel enda sõnul esimestega mingil hetkel enam kaasa ei jaksanud minna, jäi ta sõiduga väga rahule. “Las võidavad need, kes selle nimel treenivad. Mina olen töö- ja pereinimene, võidust ma ei unista,” rääkis Margus Sirvel.

Tuleval laupäeval toimub Jõelähtmel Sirveli sõnul veelgi vingem maraton. “Maastik on veel rohkem maastikurattale mõeldud ja distants on üle kaheksakümne kilomeetri, mis tähendab, et vähene treenitus hakkab ilmselt paarkümmend kilomeetrit enne lõppu välja lööma,” rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles