Paadiomanik: “Valvur on, aga ei vastuta”

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Erakogu

Võsul elaval mootorpaadiomanikul Reimo Meielil on pikk nimekiri asjadest, mis talle uue sadama ümber toimuva puhul ei meeldi.

Tema sõnul oli alguses juttu, et seoses sadamaga tekitatakse selline tore sõpruskond, kus koos tehakse ja koos ollakse ja kordamööda valvatakse, nüüd aga on moodustatud MTÜ, kes mõnda ebasoovitavat inimest, sealhulgas teda, eemale tõrjub.

Ka ei meeldi talle hinnakiri, sest alguses oli juttu vaid sümboolsest tasust, eriti kohalikele. Kinnitatud hinnakirja järgi maksab kuni kuuemeetrise jahi sadamakoha rent 100 eurot kuus ja hooaja peale 300, samas on võimalik rentida kaikoht ka kolmeks aastaks ning siis on kuni kuuemeetrise aluse rent 1000 eurot. “Aasta kaupa makstes tuleb ju odavam, ma ei tea, kas siin on mingi nipp, et keegi oma väikese paadiga ei võtaks kolmeks aastaks, et siis saaks härrad tulla oma suurte paatidega sisse hiljem,” arutles Meiel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles