Võsu sadam saab õhtuks esimese ujuvkai

Kristi Ehrlich
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võsu saab viimaks oma merevärava, millest pikalt unistatud.
Võsu saab viimaks oma merevärava, millest pikalt unistatud. Foto: Aarne Mäe

Täna õhtuks pannakse paika Võsu sadama esimene ujuvkai ja homme teine, et paadiomanikud saaksid oma alused sadamasse tuua ning viimaks sealt merele pääseda.

Vihula vallavalitsuse liige Urmas Osila ütles eile, et oma alusele koha tahtjaid on palju ja kõik nad ootavad ujuvkaide saabumist. “Praegu veel vabu kohti on, keegi ei tohiks ilma jääda,” lausus ta. Sadamas on esimesel kail ette nähtud 16 kohta kaluripaatidele ja teisel kail 19 kohta teiste aluste omanikele. Vajadusel on võimalik paigaldada kolmaski kai.

Sadama kasutamiseks lepingute sõlmimisel võetakse arvesse, kas aluse omanik on Vihula valla elanike registrisse kantud või mitte. Näiteks maksab slipi kasutamine mitteelanikule viis eurot, elanike registrisse kantud paadiomanikule aga on see teenus tasuta. Rannakalurile jällegi on oma kaluripaadi sadamas hoidmine tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles