Viru Keemia Grupi juhatuse esimees Priit Rohumaa otsustas lahkuda ametist

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Rohumaa.
Priit Rohumaa. Foto: Mihkel Maripuu

Viru Keemia Grupi(VKG) juhatuse esimehel Priit Rohumaal lõpeb 1. septembril kuueaastane töö juhatuse esimehena ja viieteistkümneaastane karjäär kontsernis.

Priit Rohumaa juhtimise ajal on kontsernis toimunud rida olulisi muudatusi, mis lubavad rääkida Viru Keemia Grupist kui Eesti põlevkiviõlitööstuse lipulaevast. Kontsern on aastate pikkuse tööga ja sadade miljonite eurode investeerimisega välja arendanud Eesti kõige keerukama ja efektiivsema põlevkivi kasutamise väärtusahela, mis algab Euroopa kõige uuema ja moodsama Ojamaa kaevandusega. Sisaldab veel kolme kõige kaasaegsemat Petroter-tüüpi õlivabrikut, kahte elektrijaama, kaugkütte piirkondasid kahes linnas ning elektrijaotusvõrku.

Lisaks sellele on kontsern kõik need aastad auga hoidnud sotsiaalselt vastutava ettevõtte mainet, toetades kohalikke algatusi ja asutusi ning korraldades traditsioonilisi üritusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles